dijous, 19 de juny del 2014

Aules d'Enginyers


Cloenda de les Aules d'Enginyers
Sala Sagarra
Casp 25

18 de juny de 2014


I ja va un altre curs acabat! Aquest any hem tingut oradors excepcionals, tots d'alt nivell, que ens han ajudat a entendre millor o a mirar des d'un altre angle, diferents punts del nostre món cultural.
Per citar els oradors i no els temes: Ferran Mascarell, Francisco Lozano Winterhalde, Pau Pérez, Xavier Bru de Sala, Marc Antoni Broggi, Sebastià Serrano, Imma Sanchís, Jorge Wagensberg, Ramon Casas, Pere Andreu Jariod, Josep Amat, Francesc de Carreras, Joaquim Albareda, Assumpta Montellà, Albert Beorlegui, Mercè Boada, J. Artigas, F. Caballé, M. Tatjer, Ramon M. Nogués, Carlus Padrissa, Ignasi Corbella, Josep M. Benítez, Vicenç Aguilera, Ginés Alarcón, Patrícia Gavancho, David Jou, Albert Garcia Espuche, José Enrique Ruiz Doménech, Vicenç Villatoro, Germà Bel, Lluís Permanyer, Anton Costas, Paola Lo Cascio, Xavier Rubert de Ventós, Juan José López Burniol.
Podeu veure que els temes van des de la història, a la política, a la robòtica, a la música, a la reforma vaticana, a la literatura, a la ciència médica.... Tots els temes hi tenen cabuda si el conferenciant s'ho val.
Ho comento perquè són aules obertes a tothom, el nivell és alt i les preguntes acostumen a donar més joc, si és possible, a la dissertació de l'orador.
En acabar la conferència de cloenda la coral del Col·legi d'Enginyers ens va obsequiar amb quatre cançons, una d'elles "El teorema de Thales" a petició dels enginyers de la sala, i l'última el Gaudeamus Igitur que vam cantar tots dempeus.
Gràcies a tots els organitzadors per la feina ben feta! I fins a l'any vinent si Déu vol!




Us adjunto el tríptic de l'any vinent a veure si us animeu!