dimecres, 29 de desembre del 2010

Geronimo Stilton



Geronimo Stilton

El Musical
del Regne de la Fantasia




Teatre Condal

28 de desembre de 2010


Autor: Geronimo Stilton
Guió: Enric Llort
Compositor i direcció musical: Manu Guix
Coreografia: Pedro del Rey
Direcció: Àngel Llàcer
Producció: Focus
Intèrprets: Marc Pociello, Enric Cambray, Lloll Bertran, Diana Roig, Enric Boixadera, Maria Cirici, Oscar Jarque, Anna Ferran.


Hem estat amb quatre néts al teatre Condal a veure aquest musical. De debò que està molt bé! És per a nens però els grans ens ho hem passat la mar de bé; i el musical és molt bo i està molt ben fet. Tota l'escenografia, les imatges reflectides sobre la cortina que divideix l'escenari en dos móns diferents... tot és mereixedor de l’èxit que està tenint.
La història és simple i de tota la vida, però adaptada als nens d'ara, amb molta imaginació i fantasia, i també amb la seva mica de dosis de por... Algun nen haurà tingut malsons aquesta nit...
Un ratolí, Geronimo Stilton, és director del diari l'Eco del Rosegado, el més important de l'illa dels Ratolins. Allà té molta feina i està molt atabalat. I, a sobre, li surt un gra al nas! No vol veure ningú i es tanca a treballar i després cap a casa. Però puja a les golfes i es troba una caixeta misteriosa... i aquí comença l'aventura. És el cavaller que ha de salvar una princesa que està dormida per culpa del malefici d'una bruixa. I per arribar a ella ha de passar set portes, set portes de set regnes del país de la fantasia. Pel camí anirà trobant qui l’ajudi i finalment, amb un petó, desperta a la princesa. O sigui, el conte típic però amb aventures plenes de fantasia entremig.
Les cançons estan molt bé. Tinc ganes d’escoltar-les sense el rebombori de la sala perquè n'hi havia de ben boniques.
Els nens participaven de l'obra picant de mans o de peus, posant-se drets quan els hi ho demanaven, i saludant als personatges que de tant en tant passaven corrent enmig del públic.
Els nostres néts van sortir encantats i nosaltres també.
Em demano un altre musical d'aquest estil pel Nadal de l'any que ve!

 

1 comentari:

Unknown ha dit...

Totalment d'acord en que els nens van sortir encantats, i les cançons ja les han sentit mooltes vegades i se les saben de memòria !

Una gran idea això de portar els nets al teatre !