dilluns, 11 de juliol del 2011

Ha mort el Josep Lluís





Ha mort el Josep Lluís

10 de juiol de 2011



Després de vuit mesos de malaltia ha mort avui a la matinada, dia 10, el Josep Lluís, el marit de la meva germana Maria Lluïsa. Han estat vuit mesos de lluitar sabent que no hi havia res a fer, de demanar només que tingués una mor dolça i digne. I així ha estat. Ha mort sense adonar-se’n, sense patir, amb el carinyo, l’amor, l’atenció infinita, la companyia i l'ambient familiar, serè i harmoniós, que caracteritza la vida de la meva germana. És una dona forta i valenta, molt, i els seus fills l’han acompanyat des del primer dia en tot i per tot. Que descansi en pau!
Era massa jove per marxar ja, tenien moltes il·lusions i plans i, a més, en pocs mesos hagués estat avi per primera vegada. Els qui ja tenim una edat pensem que, tot i que ha viscut molts anys i ha fet molts coses, encara se'n perderà moltes...
Us demano una pregària per a ell i també pels qui més l’enyoraran aquí.
Es van casar amb un poema de Tagore i se n'ha anat amb un altre poema del mateix autor.


2 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Una abraçada.

JOAQUIM BRUSTENGA-ETXAURI ha dit...

Unes paraules molt maques que reflexen sens dubte el sentiment de tota la família. El Josep Lluís ens ha deixat però queda el consol de que ha estat feliç fins el final, amb la Maria Lluïsa i els seus fills al costat. El tindrem en el record.