dimarts, 2 de juliol del 2019

Marina


Marina
de Carlos Ruiz Zafón

booket

Juliol 2019

Óscar Drei torna a Barcelona on va estudiar en un internat al barri de Sarrià de Barcelona. Torna perquè s'adona que no pot oblidar l'aventura que va viure quan tenia 15 anys. I recorda...
Li agrada passejar pels palauets modernistes del barri. Un dia coneix la Marina i al seu pare Germán. De mica en mica s'endinsa en un món desconegut, surrealista, on la imaginació i la realitat es barregen i et mantenen en suspens fins a l'últim moment. És una història d'amor, de misteri i de terror on un seguit de personatges tenen una importància vital per a l'Óscar i la Marina. Vull recordar els noms: Mijail Kolvenik, la seva dona Eva Irinova, el doctor Shelley i la seva filla Maria, i el inspector Florian. 
Ruiz Zafón ens sedueix com sempre des de la primera pàgina. Segons diu ell mateixaquest és el llibre de què està més content.

L'he llegit a corre-cuita perquè un nét me l'ha demanat i jo encara no l'havia llegit. Faré re-lectura...



1 comentari:

Marta ha dit...

Hola! El vaig llegir després de "l'ombra del vent" potser fa uns vint anys. A mi no em va agradar. Sembla que va ser el preàmbul de la que seria la seva novela estrella. De totes maneres és considerada com a novela juvenil i pot agradar als adolescents.