dissabte, 25 de gener de 2014

¿Qué hacemos con Maisy?


¿Qué hacemos con Maisy?


Cinema Bosque

25 de gener de 2014


Directors: Scott McGehee i David Siegel
Actors: Julianne Moore, Steve Coogan, Alexander Skarsgàrd, Onata Aprile, Joanna VanderhamMolt bona! La Maisie, molt ben representada per la Onata Aprile, nena que segons m'ha semblat llegir encara no té els 9 anys, és filla d'una parella amb problemes; ella és cantant de rock i sovint se'n va de gira i el pare és marxant d'art i viatja molt i sempre té el telèfon enganxat a l'orella. es discuteixen molt i la Maisie n'és conscient i present. I té 6 anys. La deixen molt amb la cangur, una noia jove molt carinyosa. Però arriba el moment que els pares es separen i la Maisie ha de viure 10 dies amb cada un d'ells. El pare es casa amb la cangur i la mare, per despit, es casa amb un noi molt jove de la colla del rock. I arriba el moment en què la nena passa més temps amb la cangur i el marit de la mare que amb els pares. I s'hi troba bé. La nena passa per totes les circumstàncies que pots esperar: la mare o el pare no arriben a l'hora a buscar-la; la deixen a casa o a la feina de la parella jove sense saber si hi són...
La pel·lícula ens vol mostrar com uns pares que tot i estimar la nena posen per davant la seva feina i el seu ego i la nena ha de trobar el carinyo i la companyia fora de la família. 
Però el millor de la pel·lícula no és el tema en sí mateix; són les cares d'aquesta nena. És impressionant com sap captar cada situació i només amb la cara i l'actitud, el posat, ens pot transmetre tot el que pensa i el que li passa. Serà una gran actriu si segueix així! 
No us la perdeu, encara que només sigui per veure la nena!