diumenge, 25 de maig del 2008

Bartomeu Sarrà i Rosàs a can Sarrà




Bartomeu Sarrà i Rosàs
La Providència - Can Sarrà

Sant Quirze de Safaja

24 de maig de 2008


Tal i com estava previst el dissabte 24 vam anar a Sant Quirze de Safaja a conèixer la casa on va néixer i viure en Bartomeu Sarrà i Rosàs, germà de la meva besàvia.
Ens acompanyaven quatre missioners de Misiones Africanas i un autocar ple de gent de Madrid i altres llocs d'Espanya que pertanyien també a aquesta associació.
Ens va rebre el Rector del poble, Mossèn Antoni Pladevall, que ens explicà la història de la casa i de la família Sarrà. Allà vam conèixer a l'actual propietària, Rosemarie Cammany, molt amable i amb ganes de parlar i explicar coses. Ella es dedica a criar animals ecològics, i el que pretén és aconseguir condicionar aquesta casa perquè hi visqui gent que està sola.
Vam visitar

la capella i varem fer una pregària en record d'en Bartomeu Sarrà.
Després, a la parròquia vam tenir una Eucaristia, al final de la qual van parlar els quatre missioners. Va ser molt emotiu i en guardo un bell record. Finalment es va descobrir una placa amb el nom d'en Bartomeu.
La gent de Sant Quirze ens va obsequiar amb coques i cava, que amb el fred que feia va ser molt ben rebut.
Bravo per la gent de Misiones Africanas, per la feina que fan i per haver organitzat aquest acte que tants sentiments m'han fet despertar.
Moltes gràcies!!!