dimecres, 9 de setembre del 2009

40 anys de casats

40 anys de casats 9-9-1969 --- 9-9-2009
Reflexió – Pregària davant la Moreneta a la Capella de l’Areny


Hola a tots!
Preparant la capella per celebrar el bateig de la Judit no podem evitar recordar que avui fa 40 anys que en Jaume i jo, davant d’aquest altar vam proclamar que ens estimàvem i que volíem començar un projecte de vida, que llavors no es deia així, però era el mateix...
Ens acompanyava molta gent, però tenim en el nostre record i en el nostre carinyo la figura dels nostres pares i les nostres àvies, la seva alegria i la seva emoció.
Mirant des d’aquesta llarga perspectiva tan sols podem somriure i donar gràcies. En aquests 40 anys hem vist néixer i créixer aquests tres fills nostres, de qui estem tan orgullosos. Ells ens han portat tres filles que se’ls estimen i a qui estimen i han format tres llars on l’amor es viu, es respira, es palpa... I d’aquest amor han nascut aquests vuit néts meravellosos que són la nostra alegria i la nostra vida. Berta, Sergi, Martina, Jana, Roger, Nina, Júlia, Judit... sou molt afortunats, teniu molta gent que us estima i molt, esteu tan voltats d’amor, en teniu tant, que en podreu també repartir molt: molt amor i alegria. I així ho esperem.
També estem contents de poder compartir aquesta alegria amb els nostres germans: som molt diferents i les nostres vides no van al mateix pas, però podem trobar-nos tots plegats, tant per parlar com per un sopar o una cargolada i fins i tot podem fer petits viatges per celebrar aniversaris. Al final, la família compta més del que ens pensem. Gràcies!
Tots aquests anys ens ha acompanyat la fe; una fe primer una mica infantil, després més treballada i ara més compresa, compromesa i confirmada. La persona de Jesús, la força de l’Esperit de Déu i la nostra Moreneta a qui tantes coses hem demanat i agraït ens han acompanyat sempre, tant quan la vida lliscava sense problemes com quan ens hi hem hagut d’agafar com a un clau ardent. Mai no hem estat sols.
I ara, en Jaume i jo, amb un amor que també ha anat evolucionant, canviant, augmentant dia a dia fins al punt que no podem concebre una vida l’un sense l’altre, volem agrair a Déu i a tots vosaltres l’estimació que ens heu donat i ens doneu, volem compartir amb vosaltres aquesta alegria i aquest amor. I desitgem que un dia feu com nosaltres ara: mirar-nos a la cara i dir, amb paraules o sense: oi que som molt feliços i ens estimem molt?

Maripepa i Jaume

2 comentaris:

Fefa ha dit...

Moltes felicitats Maripepa i Jaume, de part meva i d'en Lluis,i que pugueu veure quatre generacions¡ ( i per demanar nosaltres també.) Fefa

Montserrat ha dit...

Bon dia
Acabo de mirar el teu bloc, sóc una mica curiosa i m'agrada (jo no en sabria).
Moltes felicitats per l'aniversari, ja se sap que com mes anys fem hi ha menys gent que "aquell" dia ens va acompanyar, però això no ha de ser obstacle per celebrar-ho.
Una abraçada
Josep i Montserrat