divendres, 28 de novembre del 2014

La Nit de l’aniversari de Ràdio Estel i ‘Catalunya Cristiana’


La nit de l'aniversari de Ràdio Estel i "Catalunya Cristiana"

Sopar Solidari
Centre de Convencions Internacional de Barcelona -CCIB-

27 de novembre de 2014


Com en Jaume és voluntari de Mans Unides vam anar al sopar d'aniversari amb el president-delegat, en Joan Martí, i la seva esposa i amb l'Elena i el Vicens. 
Molta gent, van dir unes 500 persones, de diferents àmbits, però tots amb un nexe o altre amb aquestes institucions. 
Catalunya Cristiana complia 35 anys i Ràdio Estel 20. Són molts anys de feina de molta gent i així va quedar demostrat. 
Hi ha havia el cardenal arquebisbe de Barcelona, Monsenyor Martínez Sistach, 


la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert i els consellers Felip Puig i Ramon Espadaler representant el govern de la Generalitat. 
Va fer la presentació, via plasma, en Joan Pera, que no podia ser-hi perquè tenia funció però que a darrere hora es va presentar i va poder repartir els premis. Sempre amb la seva brometa i el seu somriure i "marxa". 
Va parlar mossèn Jaume Aymar, president de Ràdio Estel i de Catalunya Cristiana.


Durant el sopar nens i nenes passaven per les taules venent números pel sorteig que es faria al final. 
Un gran pastís amb els dos números va aparèixer al mig de la sala i tots els treballadors de les dues entitats van bufar per apagar les espelmes. I vam brindar mentre es cantava el Brindis de la Traviata. 


I vam tenir el plaer de sentir dues cançons catalanes i una alemanya cantades per Roger Padullés. I la "nostra" Marina Rossell va cantar també. Jo me la mirava embadalida sentint-la cantar: La mare de Déu/ quan era xiqueta/ anava a costura/ a aprendre de lletra... Recordava la meva mare cantant-me aquesta cançó i no vaig pensar a fer-li una foto. Però després em vaig acostar a la seva taula i li vaig demanar la foto pel blog explicant-li el meu embadaliment. Amb la seva amabilitat i interès va posar per la foto mirant després si havia quedat bé. Gràcies, Marina! 


Repartint els premis, el més bo de tots, un viatge a Terra Santa, li va tocar a una noia que hi havia  a la nostra taula. Aplaudiments i desitjos de bon viatge! 


També vam trobar alguns amics i passades ja les dotze, vam tornar cap a casa. 
Per molts anys a les dues entitats i que pugueu seguir amb la vostra feina, ja que teniu molta gent que espera tant la revista com la ràdio. Fan falta mitjans de comunicació compromesos i vosaltres ho demostreu. Per molts anys!