divendres, 11 de setembre del 2015

11 de setembre - Diada Nacional de Catalunya


Diada Nacional de Catalunya
11 de setembre de 2015




I ja hi tornem a ser! Ha arribat l'Onze de Setembre! Però aquest any té connotacions diferents dels altres anys. Encara que és i ha de seguir essent la Diada de tots els catalans, a ningú no se li escapa que és el primer dia de la campanya electoral i que la majoria de la gent que serem a la Meridiana votarem Sí a la independència de Catalunya.


Tenim el privilegi de viure moments històrics, tant si surt el sí com si el no és més fort -cosa que no espero ni desitjo- però que pot passar. Ha arribat el moment, molt treballat i viscut per diferents generacions, de dir adéu a Espanya i a considerar-la un país veí, amb ganes que hi hagi bona convivència i entesa. És difícil. El govern d'Espanya no ajuda gens, ans els contrari, però hem de creure amb les persones. I igual que ha estat la societat civil, les persones, les que han fet pujar el independentisme, igualment pot ser la societat civil espanyola la que obligui un dia al Govern que pertoqui, a allargar la mà a Catalunya i a tenir-hi relacions cordials.
Mentre esperem aquest miracle nosaltres anem fem via. La Via Lliure aquest any que esperem que sigui l'últim de reivindicació i que el proper la puguem celebrar com a país sobirà. com a Estat dins la Unió Europea.
Bona Diada a tots!