dissabte, 23 d’abril del 2016

Sant Jordi 2016

La Júlia amb dues roses...

Sant Jordi 2016

23 d'abril de 2016

I quin goig feia avui Barcelona! No es podia donar un pas però la gent feia cara de felicitat, duia roses i comprava llibres. Només rondinaven els conductors perquè els embussos eren impressionants! 
Hi havia la por d'un Sant Jordi amb menys gent ja que ha caigut en dissabte, i també d'un dia plujós. I de moment els llibreters estan molt satisfets i de pluja, a Barcelona, ni gota, fins cap al tard que va ploure una mica però que no va desanimar als que encara rondaven buscant el llibre que volien. 
De roses n'hi havia pertot. Roses per viatges final d'estudis, per colònies, per totes les ONGs hagudes i per haver, i també per les floristes que veuen com molta gent compra a peu de carrer en comptes de comprar als llocs on tot l'any s'esmercen a tenir flors per tots nosaltres.





Hem baixat caminant fins a la Pedrera pe veure la decoració que han fet la gent d'Arrels, els sense sostre, i allà ja no et podies ni moure. Però com era de bonic! I a més venien roses, molt maques, i el preu era la voluntat. I tots aquests diners van íntegres a Arrels Fundació. Bravo per Arrels, per la idea que han tingut i per la casa Batlló que ha col·laborat! Arrels fa molt bona feina. En sóc testimoni. 






Tota la part de voreres noves de la Diagonal també estava ple de paradetes i això dóna vida a una avinguda que normalment era només per cotxes. Ara és més passeig i val la pena. 
A tocar de plaça Catalunya ens hem trobat una parada de llibres amb el Josep Maria Mainat que firmava el seu llibre. Ens ha fet gràcia i l'hem comprat, amb foto inclosa! 


Un any més passa sant Jordi i ens toca el cor. És una diada tan nostra que no podem concebre la idea de no participar-hi, de no passejar pels carrers malgrat la gentada, de no comprar la rosa i el llibre... i tot això amb el somriure a la cara i la felicitat de sentir-nos a casa en un dia de festa gran!