diumenge, 10 d’abril del 2011

Presentació de candidatura

Presentació de candidatura
Eleccions Municipals 2011
Santa Eulàlia de Ronçana

10 d'abril de 2011


Avui s'ha presentat la candidatura de Convergència i Unió de Santa Eulàlia de Ronçana. L'encapçala en Joaquim Brustenga que ja va guanyar per vots l'anterior legislatura però el tripartit va sumar i ha passat 4 anys a l'oposició. Ell els considera fructífers perquè ha conegut millor el poble i els seus problemes, la seva gent, i el que cal fer per tirar endavant el poble i el país en aquests moments de crisi que estem patint.
El conseller Recoder ha estat el convidat que ha presidit el dinar i l'acte.
Després d'un dinar fet pels mateix grup de Convergència i servit per joves voluntaris amb una gran professionalitat, el conseller ha fet un petit resum del que opina Convergència en aquests moments, del que cal fer i, a més, ha elogiat la candidatura de Convergència de Santa Eulàlia, tant al cap de llista, futur alcalde, com a tota la llista , la majoria dels qual són gent jove que s'ha apuntat amb la il•lusió de fer anar endavant el seu poble.
El conseller ha fet un petit comentari que a mi, que sóc de lletres, m'ha agradat: a la Xina la paraula "crisi" s'escriu amb dos ideogrames: l'un vol dir "problema" i l'altre "oportunitat". Val la pena pensar-hi.
En Joaquim ha agraït la feina fets fins ara per tot l'equip i per totes les persones que han col•laborat i ha animat a tothom a treballar perquè el poble torni a tenir els valors que tenia fa uns anys i que ha anat perdent; valors com esforç, feina ben feta, saber escoltar... que la gent vagi a l'ajuntament confiada, sabent que la persona que els atendrà els sabrà escoltar i intentarà trobar solució al seu problema.
Crec que quan una persona de 60 anys es presenta per alcalde ha de ser per ganes de treballar i per estimació al poble i a la seva agent. Seria molt més còmode començar a pensar en una prejubilació i una vida tranquil•la. Per tant, tal i com ha dit el conseller, són una llista de "valents", valents per tenir valor i il•lusió de voler tirar endavant aquest poble en aquests moments.
Hem acabat cantant Els segadors i desitjant al cap de llista, al Joaquim, i a tot l’equip tota la sort que es mereixen.
Endavant!

1 comentari:

JOAQUIM BRUSTENGA-ETXAURI ha dit...

Moltes gràcies Maripepa pels teus comentaris. Efectivament estem molt il·lusionats per aconseguir la confiança de la gent de Santa Eulàlia i poder aportar valors en positiu al govern municipal. A mi personalment m'esperona l'entusiasme de tants joves que s'han incorporat a la llista, que per primera vegada han decidit que ells també poden sumar per fer un poble millor. Onze dels vint-i-dos components de la candidatura són d'aquests joves, nou d'ells entre els tretze primers llocs. En definitiva: renovació, il·lusió, participació i esperança, molta esperaça i el convenciment de que ara sí, de que ara ens toca.