dilluns, 5 de setembre del 2011

Sopar japonès



Sopar japonès



3 de setembre de 2011

A casa
amb Hirotoshi Kikuchi



Moltes coses teníem per celebrar: els 40 anys del Guillem i els 68 del Jaume, el sant de la Marta, la Clara i la Berta, el 12 anys de casats del Jordi i la Marta -bodes de seda- i els 42 anys de casats nostres. I vam decidir demanar els serveis del càtering de Hirotoshi Kikuchi, japonès que et ve a casa amb la nevera portàtil i un enorme carro de la compra i et munta un sopar per 18 persones que érem, comptant nens excepte el Jordi petit, en una hora i mitja. És un geni de rapidesa i eficiència.
Va ser molt divertit veure com anava fent els diferents tipus de sushi, les gambes farcides d'arròs, l'arròs embolicat amb soja, els fideus, les brotxetes de pollastre i verdura, la tempura... tot amanit amb salsa de soja i una altra que no vaig aconseguir entendre de què era. Tot va quedar fet i a punt per poder gaudir d'un sopar diferent sense cap feina per part meva ni de pensar què faig per sopar?, ni comprar, ni cuinar, ni fregar! I a més, boníssim!
I el més divertit va ser veure tots els néts enfilats el ampit de les finestres de la cuina contemplant la feina de l'artista!
En Joaquim i la Núria van baixar també a sopar perquè la Núria no parava de dir que li "encantava" el menjar japonès, i després d’haver-me proveït tot l'estiu d’ous i enciams no m'hi podia negar! I ens venia de gust compartir amb ells aquest tipus de menjar.
Ens ho vam passar molt bé, tot era molt bo i ens hem quedat la targeta per si volem repetir un sopar com aquest a Barcelona, sense nens, amb amics.
I vam bufar espelmes i va haver-hi regals, i tots vam ser feliços i vam menjar anissos! I així s'ha acabat l'estiu!



1 comentari:

Marta ha dit...

És fantàstic! Quina bona pensada! Amb el que ens agrada també la cuina japonesa i oriental!!!
FELICITATS A TOTS!!!!!!
La cuina la deixa neta, oi? Això és perfecte!