dimecres, 10 de març de 2010

Associació Abló Pkédé

 10 de març de 2010                                                                         

Hola a tots!
Ja hem recollit els diners per la casa de vídues i per les corts de porcs pel poblat de Negaradebou-Kokosika, a prop de Bétérou, Benin.
Vam entendre malament la quantitat: creiem que eren 2,000,00€ la casa i 2.000,00€ les corts per porcs, i no era així; eren 2.000,00€ tot plegat. Per tant avui hem fet ja la transferència perquè puguin començar les obres.
Els altres diners que anem recollint aniran a una altra demanda, aquesta vegada de caire educatiu; hi ha uns nens d’un barri anomenat Gourel, a Tambacounda, Senegal, que necessiten amplificadors per un grup musical que es diu “Els Mokosos”. Això es molt important en aquell país ja que aglutina als joves i els dóna sentit de pertinença i ganes de treballar en equip. Necessiten 1.500€. Quan els haguem recollit os ho farem saber.
Adjunto un tros de la carta que ens van enviar perquè veieu els motius de la demanda:
                                                                                                      
Todos los sábados y domingo la comunidad salesiana animamos un oratorio festivo con un grupo de niños y jóvenes llamados “Los Mokosos” Son niños de un barrio pobre, chabolas de barro y paja, siempre sucios y con los mocos colgando, de ahí el nombre. Tenemos actividades organizadas de fútbol, danzas, música y juegos variados. Debido a la falta de un equipo de música para animar dichas actividades debemos alquilarlo y nos supone un gasto bastante grande.
Objetivos del proyecto o actividad:
- Hacer que estos niños y jóvenes puedan pasar unas horas entretenidos y que no estén ociosos.
- Evitar la mendicidad, el robo, la droga, el alcohol y la prostitución.

Com podeu veure no es tracta d’un caprici sinó de la voluntat d’ajudar uns adolescents de la manera que es pot, en aquest cas a través de la música.
Us recordem l’adreça del nostre blog on hi trobareu més explicacions sobre els projectes que anem tirant endavant:

i del nostre compte corrent: 3025 0001 17 1433406833

Moltes gràcies a tots per ajudar-nos en aquesta tasca!