diumenge, 20 de novembre del 2011

Dinar a Arenys


Dinar a Arenys

L'Era Restaurant
Torrent d'en Puig 11
Telf: 937 950 114
Arenys de Munt

20 de novembre de 2011

Després de votar, és dia d'eleccions, agafem el cotxe i anem cap a Arenys. Ens hi esperen dos fills i joves amb les nenes per dinar.
L'Era és un restaurant ideat per anar amb nens petits. Et serveixen ràpid el menjar dels nens i se'ls enduen amb un parell de monitors. Ells els pinten les cares, els fan dibuixar, fan braçalets... i riuen! La Jana reia tant que no li podien pintar la cara!
Sembla un restaurant destartalat, però un cop dins el menjador és molt correcte i et sorprèn amb una carta extensa i amb unes recomanacions de tardor exquisides. Vam menjar molt bé i les nenes es van divertir molt. Faltava un dels fills, llàstima! Perquè va ser un diumenge rodó.
Al sortir nosaltres vam marxar per anar a veure el Maurici i la Sílvia i els nens però la resta es va quedar perquè hi havia fira de cavallets i coses semblants. Van estar-s’hi una bona estona.
Us ho recomano per anar amb nens!

La meva amanida, per si la voleu fer, era una barreja d'enciams i fulles d'espinacs, magrana, crostonets de pa fregits amb mel, bacon, pipes i boletes de formatge fresc o mozzarela, amb una vinagreta suau amb mel. Era molt bona! I la presentació és bonica.