dimecres, 10 de setembre del 2014

45 anys de casats



45 anys de casats

9 de setembre de 2014



Ahir vam celebrar els nostres 45 anys de casats! Tan grans que veia als meus pares el dia que ho van celebrar ells i tan bé que ens veiem nosaltres... I el temps ha passat. Tres fills, casats, nou néts... una família numbrosa i feliç! 
És una alegria poder celebrar-ho tots junts en amor i harmonia. 
Sabem que estem vivint un privilegi; que no tothom ho pot celebrar, i això ens fa estar encara més contents i agraïts. 

Quan veus els fills i les joves al teu costat, quan et sents abraçat pels néts i nétes amb carinyo, quan els veus riure i saltar, o fent comentaris i parlant de tot... et fa venir ganes de donar gràcies, només gràcies, de poder gaudir d'aquests moments. 





Hem sopat al Freixa Tradició que, amics i amables com són, ens han muntat una taula enorme i hem estat sols en el menjador. 

Des del cap de taula vèiem els dos grans, ja molt grans!, mirant la carta i demanant el que els feia il·lusió, els plats que no coneixien. I els petits menjant de tot. I no em vull oblidar dels mitjans, els de l'any 2005, que estan en aquella edat tan bonica que veus que es van fent grans però que tenen encara tota la innocència dels petits. Tots ells carinyosos, riallers, feliços... 

I veus els teus fills, voltant els quaranta, amb fills ja grans... i recordes que no fa gaire, al menys per nosaltres, encara eren a casa, i creixien, i veies com amaven formant-se els seus caràcters i tarannà. I veus les tres joves i penses que els nostres fills ho han encertat, Han trobat cadascú en la seva parella la part que els faltava, la que els complementa... I nosaltres vam trobar tres filles, i també ho vam encertar! 
En Jaume i jo som molt feliços! Ens estimem com mai ja que amb els anys l'amor es va convertint en un fil tan fort i dolç que no pots ni vols desfer-te'n. I esperem anar passant els anys i poder veure i viure aquests petits com creixen, com troben parella... 
De moment esperem la fita d'aquí a cinc anys. Les bodes d'or! Tant de bo les puguem celebrar tots junts i feliços com ara. Per si cas anirem celebrant cada dia el fet i la joia que estem junts, que ens estimem i que els nostres fills, joves, néts i nétes ens estimen i compten amb nosaltres per viure la seva vida. 
Gràcies, Senyor!!!







2 comentaris:

Marta ha dit...

Moltes Felicitats Martipepa, ara a esperar els 50 :)

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats Enric i Carmen