dijous, 28 de maig del 2009

Triplet del Barça


Triplet del Barça
Copa, Lliga i Champions!!!

Roma
desde casa

27 de maig de 2009


Ja som campions!!! Després de dies i dies d'esmorzar, dinar i sopar futbol, finalment, s'ha complert amb escreix l'objectiu. El Barça ha estat el primer equip de la pell de brau en guanyar les tres Copes, el Triplet! I el cinquè a Europa.
No entenc de futbol, sóc espectadora passiva, però ahir me'l vaig mirar amb una colla d'amics. I vaig gaudir d'un futbol ben jugat, eufòric, net i ben orquestrat. Els jugadors es passaven la pilota amb una facilitat que només s'aconsegueix després d'un gran esforç, dia rere dia. Són bons jugadors, la majoria senten el Barça dins seu -el fet que molts vinguin de la Masia n'és un motiu molt important-, i sobretot, en Pep Guardiola ha estat un magnífic entrenador, un gran Mister. Ha aportat al club un saber fer les coses amb elegància i naturalitat, una educació, que no sempre es veu en aquest esport. En Guardiola és un "senyor", com deien els nostres pares, i això ho ha traspuat als seus jugadors. I en Laporta també hi ha contribuït: és un bon president, entusiasta, educat i català.
I un cop més s'ha fet palès que el Barça és més que un club; és el sentir de la gent catalana, és una explosió de sentiments que s’haurien de poder expressar per molts camins, però que no és possible; i llavors exploten tots en un crit unànime, amb el Barça. És el Visca el Barça!, Visca Catalunya! I qui no ho entengui que s'ho faci mirar...
I per quan les Seleccions Catalanes?