dijous, 22 de gener del 2009

Garrick


Garrick

Cia. Clownic
Direcció: Tricicle


Teatre Poliorama

22 de gener de 2009

Actors: Antonio del Valle, Eduard Méndez i Jaume Ortanobas


Aquesta obra l'està representant El Tricicle, però avui hi ha havia l'assaig general de la mateixa obra representada per la companyia Clownic, de Tricicle.
Garrick és el nom del primer risoterapeuta del segle XVIII, i veient aquesta comèdia diuen que et guariràs de tots els mals de l'anima, oblidaràs els problemes i la rutina fent moure els quatre-cents músculs que fas servir quan rius.
Els actors treballen molt bé, "imiten" al Tricicle amb molta gràcia, però ens hi hem d'anar acostumant de mica en mica. En cada gag hi veies un representant del Tricicle en concret i no als actors que ho fan ara.
Els gags són bons, fan riure. Els protagonistes són tres científics que a través del espectacle-conferència, ens expliquen els beneficis del riure i aconsegueixen que el públic rigui a gust.

El Tricicle diu: Després de 27 anys de professió ens hem adonat que no som actors; som "RISOTERAPEUTES QUE TREIEM PENES"; així doncs, a partir d'ara actuarem amb bates blanques i no descartem que en un futur no molt llunyà, els nostres serveis siguin inclosos a la Seguretat Social perquè, com deia Erasmo de Rotterdam, "riure's de tot és de babaus, però no riure's de res és d'estúpids".