dimecres, 13 d’agost del 2008

Creuer familiar per la Mediterrània

Creuer familiar per la Mediterrània
del 4 a l'11 d'agost de 2008





Hem fet un creuer amb fills i néts. És la segona vegada i val la pena de debó. Tot i que viatjar amb 6 nens i nenes i 1 a 6 anys és una mica sorollós i demana molta atenció. Malgrat tot repetiria el viatge amb la mateixa il·lusió. Els nens estaven molt contents i alegres i els pares també. Els avis, nosaltres, estàvem orgullosos de tots ells i érem ben feliços.


Vam sortir de Barcelona i, després d'una nit a Eivissa vam arribar a Tunísia. La Medina plena de gent, com sempre, ens feia vigilar més els nanos. Vam olorar perfums, visitar botigues i comprar "babutxes" i tambors.




L'endemà Nàpols i Pompeia. És tota una aventura anar per aquells carrers amb un cotxet de criatura. Però ho vam fer i els nens van difrutar amb aquells carrers i pedres. Els grans van conéixer una ciutat que mai no havien visitat i que és molt curiosa.


Després va tocar visitar Lucca i Pisa. Lucca és una ciutat medieval molt petita i cuidada, amb una muralla que l'encercla completament. No la coneixíem i ens va agradar força.

Sort que vam arribar a Pisa a temps d'aguantar la torre! Si no hagués caigut aquell mateix dia...


Finalment Mónaco, amb la seva riquesa i netedat, amb aquell aire de la gent que tot ho té i que ho troba el més normal del món, i que venint de Tunísia no pots deixar de comparar. Però vertaderament és molt bonic i agradable i va ser una bona cloenda del viatge. A més vam haver d'arribar-hi amb barquetes perquè el vaixell no es pot apropar tant al port i com no feia gaire bona mar els nens s'ho van passar millor que a les atraccions del Tibidabo.


Durant tot el creuer hi va haver activitats pels nens i no es van perdre ni un espectacle de nit. Només de tant en tant se'ns adormia un nen, el Roger, i havíem de col·locar-lo on podiem .

Que per molts anys poguem seguir fent viatges i sortides amb fills i néts!