dilluns, 8 de setembre del 2008

Aniversari Jaume




65 anys d'en Jaume

6 de setembre de 2008

El Terral






En Jaume ja té el 65 anys! El dia 6 ens vam reunir tots a casa, mare, fills i néts i ho vam celebrar al vespre. Li vam regalar un video projector per poder fer cineforum a casa i per poder veure els partits amb pantalla gegant! Els fills i néts -o sigui 12 persones- li van regalar cada un una pel·lícula que ell havia d'endevinar amb la mímica o disfressa de cadascú. Des de La Nina que amb un any i asseguda a la seva falda no parava de donar cops -El Golpe- fins a la Clara, embolicada amb una tovallola i xisclant -Psicosis-. Vam riure molt i en Jaume va estar molt content. En Jordi ens va llegir un conte del de "s'aixeca el teló" sobre la jubilació del seu pare que, com sempre que escriu alguna cosa ens va agradar molt i ens va fer feliços. Tenim una família meravellosa!!!

L'endemà vam fer un dinar "argentino" amb dos nois d'aquest país que viuen a Santa Eulàlia. Vam fer un xai senser a la brasa, tires "de asado", xoriços i morcilla argentins i, sobretot, vam començar amb les famoses "empanades" que et donen a tot arreu quan viatges per aquell país i que al Jaume li entusiasmen. Tot regat amb caipirinyes que van sortir molt bones. També ens van fer un pastís que es diu Piononno.

Van venir els consogres, els meus germans i nebots i uns quants amics.
I, naturalment, els néts, el Pol i la Mariona van ajudar l'avi a bufar les espelmes.

Ens ho vam passar molt bé, vam cantar-li "las mañanitas del Rey David", acompanyats de la guitarra del Josep i també "El meu avi".



Un dia molt bonic, feliç, agradable, voltats de persones que estimem i ens estimen. Els bons moments s'han de viure amb tota la força i gravar-los al cor per sempre.
Fins a la pròxima!