dijous, 6 de febrer del 2020

Campanya Esport Femení - T'ho estàs perdent


Campanya Esport Femení - T'ho estàs perdent
Del 24 de gener al 14 de febrer



La campanya "T'ho estàs perdent" fomenta l'esport femení en els mitjans de comunicació
La iniciativa, engegada pel CAC amb el suport, entre d'altres, de la CCMA, pretén augmentar i millorar els espais dedicats a l'esport femení en els mitjans. La iniciativa, que compta amb el concurs de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat, insta a dedicar "més temps i espai" a l'esport femení, a retransmetre més competicions d'aquest tipus, a incorporar la perspectiva de gènere, a reflectir "una imatge no estereotipada" de les dones o a evitar imatges que les "sexualitzin".


Amb l'eslògan "si no veus esport femení t'estàs perdent la meitat de l'espectacle", la campanya es programarà des del 24 de gener fins al 14 de febrer en els mitjans d'àmbit català, incloses les xarxes socials.

Trobo molt bé aquesta campanya. L'esport femení ja estat sempre en segon lloc i sovint amagat. Fins i tot menyspreat i ridiculitzat. Recordo fa molts anys, quan començava a haver-hi equips de futbol femenins, les crítiques i les rialletes que hi havia. Ara veig les meves nétes jugant a tots els esports i me'n sento molt orgullosa. I els tinc sana enveja... 
Ànims Judit! T'han posat com a exemple i ho ets. Maca, esportista i una nena formidable!!!