dilluns, 14 de novembre del 2011

T'estimo


T'estimo
*Pitx, Potx i Mari Cuetes*

Teatre Poliorama

13 de novembre de 2011

Aquest muntatge, estrenat en la 8a edició de VIU EL TEATRE, és una versió adaptada al català de l'èxit infantil "Maite Zaitut" de la famosa companyia basca "Pirritx, Porrotx eta Mari Motots". Va ser l'espectacle més vist al País basc quan es va estrenar i el disc amb les seves cançons va ser el nº 1 en vendes.

Autor: Katxiporreta
Adaptació de David Lilio i Aran Zulaika
Director artístic: Lluís Juanet
Col·laboradors: Anna Llort, José Plaza i Núria Garcia

Musical de pallassos amb un teatre ple de gom a gom de nens i nenes a partir de 2 anys. Potser m'agradaven més els pallassos d'abans. Els d'ara canten i canten i trobo que no fan riure gaire.
Anacleto és un gitano que viu en una caravana i espera l'arribada de la seva néta Mari Cuetes. I amb els seus amics  Pitx i Potx vol preparar una gran festa. Però no tot surt com voldria.
Penso que aquesta petita obra està dissenyada per fer una exaltació al món gitano, amb bandera inclosa, cosa que els nens no crec que entenguin per res.
La Jana i la Nina van sortir dient que els havia agradat però igual que amb Geronimo Stilton vaig sortir contenta i encara ara els meus néts se'n recorden de l'obra, aquesta crec que en pocs dies l'hauran oblidada.