divendres, 28 de febrer del 2014

BITS


BITS
El Tricicle


Teatre Poliorama

28 de febrer de 2014

Guió, direcció i producció. Tricicle
Actors: Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans

Vam estar amb els dos néts grans a veure BITS. Com vam riure! El Tricicle sempre és bo però crec que aquesta és una de les seves millors obres. O potser el fet d'anar amb els nens i veure'ls riure com ho feien et fa que encara t'agradi més! 
Copio del "cursor" que ens van donar a l'entrada:

En aquest espectacle els integrants de Tricicle han esdevingut BITS, unes unitats mínimes de informació binària que viuen als orinadors i viatgen per tot el planeta mitjançant Internet. per això, a cop de ratolí, saltaran d'esquetx a esquetx, de tema, de decorat i, quan ho creguem més oportú, canviarem de personatges, d'ulleres, de sexe i, fins i tot, recuperarem vells coneguts per fer-nos un autohomenatge, amb la finalitat d'augmentar una passió malaltissa que els persegueix des de fa 33 anys: aconseguir la màxima Densitat de Gags per Minut Possible (DGMP).  Benvinguts a BIPS, un espectacle digital en codi de gags trinari. 



Els gags molt bons. Van recuperar el de les dones, l'Estela, aquesta vegada en un supermercat. 


Els pescadors,



els malalts que fan carreres,


una manifestació,.... I el que els va fer riure molt va ser el que feien de botifarra i cansalada a la brasa. el foc els feia saltar i quan es giraven tenien molta gràcia!


La veritat és que ja no són tan joves i tenen una vitalitat increïble!
A la sortida, com tenen per costum, saluden tothom i es presten a que els facin fotos.



També hi havia un vestit de BITS i tothom s'hi podia fotografiar traient el cap per forat.



Abans del teatre vam anar al Luzia a prendre unes tapes.


Els va encantar! Dóna gust sortir amb néts ja d'una edat en què gaudeixen de tot el que els hi ofereixes. Vam ser una bona vetllada!