diumenge, 18 de febrer del 2018

Mossèn Joan Soler - Arenys de Munt







Mossèn Joan Soler - Arenys de Munt

17 de febrer de 2018




Hem estat avui a Arenys de Munt, el nou destí de Mossèn Joan Soler. Després de 9 anys a Dapaong, Togo, ara l'han enviat a Arenys de Munt... Com tots els qui han viscut i treballat a l'Àfrica ell la porta dins el cor i suposo que la gent d'Arenys se'n faran un tip, d'escoltar coses d'Àfrica! 
Nosaltres, els socis d'Abló Pkédé, hem volgut fer-li una visita i acompanyar-lo unes hores en la seva nova vida i tasca evangèlica. 


Ens ha ensenyat la parròquia, un gran retaule sobre l'altar, i una porta que no hem vist enlloc més: una porta plena de ferradures de cavall, ex-vots de la gent que vivia i treballava allà i ho considerava una de les coses més valuosos. Sense cavall poca feina i poc moviment tenien... 


Hem passejat pel Castell de Jalpí, que ara és restaurant per casaments, i després hem dinat al restaurant Nostra Senyora de Lourdes, molt gran i on hem pogut parlar una estona. 


Segur que des d'Arenys mossèn Joan seguirà fent feina per Togo, per Dapaong, on ha deixat una part de la seva vida. 
Li desitgem de tot cor que s'aclimati a aquest canvi de vida i que segueixi fent feina, que pertot n'hi ha i força. I si un dia pot tornar a l'Àfrica... perfecte! 
Nosaltres, amb l'ajuda de tots vosaltres, intentarem seguir ajudant·lo en els seus projectes.