diumenge, 16 de novembre del 2008

Esmorzar alemany

Esmorzar alemany,
Bayerish per ser més exactes,
del Genís i la Laia

El Bruguer Nou
Santa Eulàlia de Ronçana

16 de novembre de 2008

El Genís i la Laia han tornat a casa després de més de tres anys a Alemanya. La Laia encara no la coneixíem i han tingut la idea d'organitzar un esmorzar alemany per la família, pels tios i cosins, Així coneixíem la Laia i de pas ens ensenyaven com esmorzaven ells cada dia. Per cert que ningú ho diria perquè estan tots dos primets i macos i amb aquests esmorzars...
La Laia és molt maca i simpàtica, sembla que sempre hagi estat amb tots nosaltres i el Genís ha tornat amb cara de persona gran, carinyós i maco com sempre.
No és corrent que uns nebots convidin a una família tan nombrosa a esmorzar sense més motiu que aquest; per tant és més d'agrair i n'estem molt contents.
Ens han donat salsitxes blanques, weisswurst, bullides i amb salsa de mostassa, diferents pans i bretzels, i amanides d'aquelles alemanyes, blanques però molt gustoses. Tot amanit amb cervesa recent portada pel Genís des d'Alemanya. De postres, sí, postres encara que era un esmorzar! hi havia una espècies de cake del qual no recordo el nom però sí el gust ja que era boníssim i un pastís de xocolata també molt bo. Tot s'ha acabat ràpidament i amb gana i penseu que només eren les 11 del matí. Cafetó i xerradeta al sol i fotos, moltes fotos, perquè tots els nens petits han anat darrere els cavalls que tenen allà en Joaquim i la Núria; uns cavalls petits que es deixen fer de tot i que els nostres néts recorden de cada vegada que hi van.
Un matí molt agradable i, tal com els he dit quan marxàvem: esmorzars alemanys, sopars catalans, tot és bo si es fa en bona companyia i si de tant en tant ens obsequien amb la seva presència.
Moltes gràcies, Laia i Genís, i benvinguts a casa!