divendres, 27 de desembre del 2013

Nadal 2013



Nadal 2013


I ja ha arribat el Nadal! Amb una part de la família hem anat a la Missa del Pollet amb els nens i nenes. Quitxalla i avis... I un capellà simpàtic i divertit que els ha donat als nens titelles amb pastors i àngels i s'ha dirigit més a ells, asseguts al peu de l'altar, que a nosaltres, els grans. Ja va bé que sigui així! A veure si ens arriba una mica d'aire fresc des del Vaticà i el Papa Francesc ajuda a tots aquests capellans que intenten apropar la vida de fe als infants de manera natural i sana.

I l'endemà dinar de Nadal a casa el Maurici i la Sílvia. Sembla mentida que amb quatre nanos tinguin temps i ganes d'organitzar tan bé les coses. La taula feia molt goig, amb les tovalles negres de pissarra i pintades pels nens i la Sílvia mentre el Maurici acabava de preparar el dinar. Entre els dos ens van fer un menú bo i bonic, que no recorda res els Nadals d'abans, però que dóna gust per la presentació, pel bo que és i per la feina que es prenen. Gràcies macos! 




Abans s'han fet ells els regals de l'arbre. Tenen per costum cada any fer cada un d'ells una cosa per tots els altres de la família. Algun amb ajuda dels pares o d'alguna àvia... però les idees són molt bones i veus com aquests nens van creixent i evolucionant. 


I a la tarda joc de taula. Nosaltres no ens hi vam poder quedar perquè ja eren les 7 de la tarda, jo estava amb dècimes i l'endemà teníem tota la colla a casa! i em va saber molt greu perquè són una família a qui agrada molt jugar i els nens, des de petits, que juguen a tot i s'ho passen molt bé. Jugarem el dia 1 quan tornin a casa a dinar!