diumenge, 30 de març del 2014

Calçotada


Calçotada
Prop de Tarragona

29 de març de 2014


Hem anat a fer una calçotada  a casa la Francis i el Pablo, antic company del Jaume. Jo potser feia 30 anys que no els veia. També hi havia altres companys i alguns amics d'ells que no coneixíem. 
Hem estat molt bé, amb un ambient molt agradable. Llàstima del vent que feia que ens ha fet dinar al porxo i abrigats. 
La Francis ha fet la salsa dels calçots i es nota que ella és del país i només amb la salsa ja haguéssim pogut dinar. Els calçots suaus i dolços i la carn a la brasa molt bona. 
En Jaume, sempre assegut i amb la cama alta, enguixada, ha trobat a faltar el fet d'ajudar i anar amunt i avall. Ja li donarem feina una altra vegada! 




És agradable retrobar antics amics i companys, parlar de coses viscudes fa anys i veure i assumir com hem anat canviant nosaltres i el nostre entorn.  
Com sempre que vaig a una casa de fora on viuen tot l'any penso que s'hi deu estar molt bé però... jo enyoraria Barcelona! Ells han canviat la gran ciutat per una casa als afores de Tarragona i n'estan molt satisfets. 
Ja hem quedat que hi tornarem quan els arbres fruiters que tenen al jardí estiguin curulls de taronges, que ens han assegurat que són boníssimes! 
Gràcies, amics, per la bona estona i els bons records!