dissabte, 11 de gener del 2020

Dinar Grup 4


Dinar Grup 4
10 de gener de 2020

Després de celebrar les nostres Noces d'Or amb la família i quatre amics hem volgut també fer un dinar amb una colla d'amics amb qui  ens veiem un cop al mes des de fa molts anys. Vam començar amb ells fa molts anys, uns 40 anys, a participar en la catequesi per pares després de la Primera Comunió dels nostres fills. I hem seguit. Nosaltres ja no anem a les trobades però sí que ens trobem tota la colla. A més de catequesi hem celebrat amb ells aniversaris, sopars i dinars, paelles i mimoses florides... hem fet viatges i sortides, en tenim molts bons records. I ens hem acompanyat sempre en els bons i en els mals moments. 
Ara, amb motiu dels 50 anys nostres també hem volgut brindar amb ells. I hem recordat els temps en què érem més joves i sempre estàvem a punt per celebrar qualsevol cosa. Fins i tot una curta representació en les Noces de plata d'una parella! 
Ha estat molt bonic poder trobar-nos i celebrar-ho junts. Ens anem fent grans, som d'edats molt diferents, però les amistats que es forgen des del cor i els sentiments no perden vigència ni força. 
Gràcies a tots per trobar un dia i una hora, que no ha costat gaire!, i a repetir festes  que sempre és motiu d'alegria!