diumenge, 13 de febrer del 2011

Dinar a Torrelavid

Dinar a Torrelavid


Restaurant Can Lluís

13 de febrer de 2011



El Maurici i la Sílvia ens han convidat a dinar per celebrar els 36 anys del Mauri, que els compleix demà. Feia molts anys que no anava a Torrelavid i m'ha agradat tornar-hi. Ells han visitat les caves Codorniu amb els nens, han pujat al trenet dins les caves i han fet moltes preguntes. Nosaltres hem arribat a l'hora de dinar i hem portat un pastis amb espelmes del forn Can Camil, també de Torrelavid.
El restaurant és agradable; només entrar, a l'esquerra, hi ha una taula plena de paper per dibuixar i llapis. I amb cadires de cartró. Així els nens quan acaben de dinar poden dibuixar una estona.
Hem fet un pica pica del qual només destacaré uns farcellets de formatge de brie i de cabra amb melmelada de fulles de violeta. Quina cosa més bona! I quin sabor la melmelada! De segon la majoria hem demanat bacallà, també molt bo, amb un llit de bolets, i de postres, a més del pastís, en Jaume ha demanat coca amb xocolata desfeta. i tots els nens han estat al seu voltant sucant coca al xocolata.
Ens ha agradat la idea que ens convidessin els fills pel seu aniversari i ja els hem dit que el dinar d'avui pot sentar un precedent molt agradable.  
Els néts maquíssims, simpàtics i moguts i una xerradeta amb els fills; què més vols? Un dia feliç i bonic. Llàstima que no hem trobat pa a cap forn i en Jaume aquesta setmana s'haurà de conformar en fer la ruta del pa per Barcelona...